Etusivu      Palvelut
 
Rakenne- ja luonnonkynsimuotoilua
korkealuokkaisilla materiaaleilla;
 
•USA:n Nails Magazine -lehden äänestyksessä akryyli- ja geeli-kategorian voittanut Young Nails.
 
•luonnonkynsien ja käsien hoitotuotteet sekä värilakka
Orly.
 
•Kynsimuotoilun ja kestolakkauksen yksi laadukkaimmista
Gelish Harmony.
 
 
 
 
Löydät meidät täältä!
  
 

PALVELUT

 

 

Rakennekynnet

Rakennekynsien tekoon varataan 1,5 - 2 tuntia. Luonnonkynnet karhennetaan kevyesti, pohjustetaan ja pidennetään halutun pituisiksi muotin avulla. Sen jälkeen muotoillaan varsinainen rakennekynsi geeli tai akryyli massalla. Vaihtoehtoja on joka makuuun; luonnollisen näköiset kauniit kynnet, klassisen huoliteltu ranskalainen kärki tai tyyliäsi korostava desing nail art.

 

Rakennekynsien huolto

Huoltoväli vaihtelee yleisesti 3-5viikon välissä. Kynnet lyhennetään ja täytetään kasvuväli uudella massalla ja tarvittaessa vaihdetaan väri/kuvio. Huoltoon varataan noin 1,5 tuntia.

 

ManiQ-kevyt geelivahvistus

Ohut ja luonnollinen lopputulos. Pitää kynnet kauniin vahvoina ja liuskottumatta jopa neljän viikon ajan. Nyt myös ihanat uudet värilliset kevytgeelit. Sopii erinomaisesti myös varpaiden geelaukseen. Käsittelyaika 15-30 min.

 

Kevytmanikyyri

Sisältä kynsinauhojen siistimisen, kynnen muotoilun ja lakkauksen Hoito kestää 30 min.

 

Käsihoito

Käsihoidossa ihoa pehmennetään hellävaraisesti sokerikidekuorinnalla. Työstetään kynsinauhat, muotoillaan ja lakataan kynnet. Hoidon kruunaa käsien hieronta. Kesto on 1 tunti.

 

Varpaiden geelaus

Huolettomat varpaat tulevat alle tunnissa!

Kynsiä ei pidennetä vaan päällystetään geelillä. Vaihtoehtoja on aina klassisista ranskalaisista villeihin hilekoristeluihin. Geelaus kestää yleensä noin 8 viikkoa. 

 

Parafiinihoito

Tehokkaan kuorinnan, superkosteuttavan käsivoiteen ja lämpimän parafiinin yhteisvaikutuksesta syntyy ”uusi iho”. Elvyttää kuivaa ja rasittunutta ihoa hetkessä! Parafiinihoito tehdään joko erikseen tai halutessa kynsihuollon tai manikyyrin yhteydessä.

 

Kynsikoristelut

Kun haluat korosta persoonaallisuuttasi ja tyyliäsi, meillä se onnistuu! Hinta ja aika riippuu aina työn koosta ja menetelmästä.

 

Muut

Me haluamme tarjota asiakkaalle aina vain parasta ja mahdollisimman monipuolista palvelua, siksi saman katon alla on mahdollista toteuttaa myös juhlakampaukset ja meikkaukset.
 
 
Meiltä myös lahjakortit!
 

 

 
 
Copyright©SALON JEVGENIA • Kirkkokatu 7 M 6 90100 Oulu • puh. 040 - 822 7578 • jevgenia@salonjevgenia.fi